Resultater Vestkysttouren runde 3 & 4

Da var vi klar for runde 3 og 4 på henholdvis Fyllingsdalen lørdag og Flaktveit på søndag, været denne helgen var veldig usikkert på forhånd, første dag i Fyllingsdalen ble typisk vestlandsvær med regn , men andre dag på Flaktveit ble det etter litt yr tidlig morgen endret til strålende sol og fint vær å spille frisbee golf i.

Lørdagen startet med konkurranse i Fyllingsdalen og i klassen Open stilte det 19 stykker og etter en lang dag med mye regn, tok Tommy Myhre en veldig god 2 plass med -10 over 2 runder. ellers tok vi 4 og 5 plass så vi hadde flere spillere som var nærme pallen.

I klassen Advanced stilte det 33 stykker og her var det kamp om pallplassene fra start, men etter endt turnering var det faktisk ikke store kampen om 1 plassen da Sandnes spiller Mikael Andersen Lindstad knuste feltet og vant med -6 over 2 runder og 2 plassen gikk på +0, Sandnes spillere tok også 4 og 5 plass i denne gruppen.

Resultater Fyllingsdalen

Søndag morgen var vi klare for ny dyst på Flaktveit, dagen startet med at det var lett regn i luften men været endret seg heldigvis til start og vi hadde en dag med sol og blå himmel i vente

I klassen Open stilte det 21 spillere, etter en lang dag med mye bra spill ble toppen av pallen avgjort med kun ett kast, Yngve Mæland fra Sandnes tok en fin 2 plass med -5 over 2 runder.

I klassen Advanced stilte det 30 spillere og her strakk vi ikke helt opp slik vi fikk noen på pallen, men som i de fleste gruppene tok vi her en 4 og 5 plass, ikke så mye som skal til før vi er helt der oppe.


I klassen Master stilte det 11 spillere her tok Espen Larsen en delt 3 plass med 2 andre spillere på +3 Vi gratulerer alle spillere med resultatene.

Resultater Flaktveit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *