Ukesgolf nummer 4

Det er onsdag og vi var klare til årets fjerde ukes golf. I parken sprang det rundt ca 700 orienteringsløpere som gjordet det vanskelig for oss å gjennomføre konkurransen så vi valgte å flytte konkurransen denne uken til Ølberg hvor det møtte opp 31 stykker. Været denne onsdagen var ikke helt likt de foregående rundene, mer skyer og tidvis solglimt i begynnelsen av runden men dagen var mest preget av meget sterk vind som spillerene fikk utfordre seg på.

I klassen Open stilte det opp 13 stykker, etter bra spill i vinden stakk Yngve Mæland av med seieren med sterke -6, på 2 plass kom Espen Dørheim med -3 og 3 plassen stjal Magnus Moseng med -1 etter å ha tatt sesongens første Ace på hull 8!

I klassen advanced stilte det 7 spillere, Bernt Andre Notland taklet vinden best og tok 1plassen med +0, på 2 plass kom Kjetil Dørheim med +4, og 3 plassen tok Anders Beckwith med +7.

I klassen amatør stilte det 11 spillere og etter endt runde stakk Ørjan Karlsen av med seieren med +4, på 2 plass kom Geir Lundgård med +6 og på en god 3 plass kom Villiam Andre Vestly med +8.

Dagens letteste hull ble hull 7 og 14 som ble spilt 0.2 under par, dagens mest utfordrende hull ble hull 6 og 18 som ble spilt 0.9 over par

Vi gratulerer alle med bra spill, se dagens resultater

372total visits,1visits today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *