Ukesgolf nummer 14

Philo Brathwaite vant dagens ukesgolf

Da var det onsdag og ny ukesgolf, 34 spillere møtte opp til dagens dyst hvor det var overskyet med tidvis sol med litt av og på vind i parken. Ukesgolfen i dag skulle vise seg og være litt ekstra spennende da Philo Brathwaite som er her nede for å holde clinics og ikke minst spille Norgescupen på sandnes i helgen bestemte seg for å stille på startstreken, spørsmålet var om noen av klubbens spillere kunne tukte Philo på hjemmebane.

I klassen Open stilte det 18 spillere og etter endt runde viste forhånds favoritten Philo Brathwaite at han er sterkest og tok seieren med -3, på delt 2 plass kom Sindre Skippervik og Espen Dørheim med -1.

I klassen amatør stilte det 8 spillere her var Svenni Haukalid sterkest og tok seieren med +3 på andre plass kom Steffen Toadalen med +5 og den siste pallplass tok Geir Lundgård med +6.

I klassen nybegynner ble det spennende til siste slutt og vi måtte dele førsteplassen mellom Jonas Lunde og Ruben Solsbak som begge to havnet på +9, på en 3 plass kom Stein Eirik med +11.

Dagens vanskeligste hull ble hull 8 som ble spilt 1.10 over par, letteste hull for dagen var delt mellom hull 5 og 7 som ble spilt 0.10 under par.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *