Ukes golf nummer 8

Ny uke nye muligheter på dagens ukes golf, det møtte opp 32 spillere på en grå dag hvor det verste regnværet holdt seg borte men litt lett yr var det allikevel på dagens runde

I klasse open stilte det 13 spillere på startstreken og etter en jevn runde ble det avgjort med minst mulig margin mellom de tre pallplassene, seieren gikk til Tommy Myhre med -3, plassen bak på 2 plass kom Egil Sætren med -2 og på 3 plass kom Yngve Mæland med -1.

I klassen Amatør stilte det opp 8 stykker og her var Stian Glærum sterkest og gikk på -1, på 2 plassen kom Jan Tore Bakken med +3 og 3 plassen måtte deles mellom Odd Baustad, Ørjan Karlsen og Henrik Østebø med +6.

I klassen nybegynner stilte det hele 11 stykker og her var Ole Toni Johansen sterkest med +5 på en god 2 plass kom Stein Eirik Skålevik med +14 og 3 plassen måtte deles mellom Alf Marius Foss Olsen, Villiam andre Vestly og Asle Teie med +15.

Dagens vanskeligste hull ble hull 17 som ble spilt 1.20 over par, dagens letteste ble hull 7 som ble spilt 0.10 under par.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *