Ukes golf nummer 5

Datoen var 1 mai og nok en onsdag hvor vi var klar for ukens høydepunkt nemlig ukesgolf, på arbeiderens dag møtte det opp 32 stykker i ganske bra vår vær med litt mye vind i seilene.

I klassen Open stilte det opp 11 stykker, etter endt runde måtte vi dele 1 plassen mellom 2 spillere, Remi Kvalvik og Tommy Myhre som endte på -4, på en god 3 plass kom Yngve Mæland med -2.

I klassen Advanced stilte det opp 9 spillere og det ble nok en jevn runde i denne klassen, på 1 plass med +1 kom Sondre Andreassen, på plassen bak på 2 kom Kjetil Dørheim med +2 og 3 plassen ble kapret av Stian Glærum med +3.

I klassen nybegynner stilte det 12 spillere og her ble det ganske jevnt som i Advanced, seieren i Nybegynner klassen gikk til Sander Lura-Wiik med +12, på 2 plass kom Benjamin Skogen med +13 og på en god 3 plass kom Jonas Lunde med +15

Det letteste hullet denne runden var hull 3,7 og 14 som alle ble spilt 0.10 under par, det vanskeligste hullet denne runden var hull 8 og 12 som ble spilt 1.20 over par.

Vi gratulerer alle med gode runder, her ser du resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *