Ukesgolf nr 2 og nok en ny rekord

Det var onsdag og ny tid for ukesgolf, vi var spente på om oppmøtet fra årets første ukesgolf ville bli slått eller om det ville stabilisere seg, da var det gledelig å se at påmeldingen bare steg og steg og avsluttet ikke før vi var 45 stykker påmeldt som igjen er ny rekord og vi kunne se frem til nok en fantstisk onsdag med bra vær og spillere på startstreken.

I klassen Open stilte det 13 spillere og her tok Nikolai Rokkones Vølstad en klar seier med -5, det var mer jevnt om de andre topp plasseringene og på delt 2 plass med -3 ble 2 plassen delt mellom hele 3 spillere: Yngve Mæland, Espen Dørheim og Egil Sætren.

I klassen Advanced stilte det 14 spillere, her trakk Stian Glærum og Sondre Andreassen det lengste strået og tok en delt seier med +1, på en sterk 3 plass kom Trine Varaas Haugen med +4.

I klassen nybegynner stilte hele 18 spillere, vi kan se at det gror i Sandnes discgolf klubb og det er vi glade for. Seieren i nybegynner klassen gikk til Eirik Valheim med +7, på 2 plass kom Ørjan Karlsen med +8 og på delt 3 plass måtte plasseringen deles mellom Svenni Haukalid og Jonas Lunde med +11.

Vi gratulerer alle vinnerene med strålende resultater 🙂

Resultater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *