Oslo Tour – Stovner & Holmenkollen

Første del av Oslo Tour gikk av stabelen i helgen med 2 runder på Stovner og 2 runder i Holmenkollen. Sandnes stilte med totalt 6 spillere i helgen.

Første dag på Stovner var det mindre fine spilleforhold med masse regn, her skulle det spilles best av 2 runder og i klassen open stilte Yngve Mæland, han startet 1 runden med +1 og en foreløpig delt 6 plass.

I klassen Amatør stilte 4 sandnes spillere og her gikk Freddy Haugen på +5 og som ga en 4 plass, Roald gikk på +6 og delte 5 plassen med 2 andre spillere, Johnny Bergstrøm gikk på +9 og en delt 12 plass og Magnus Moseng gikk på +12 og en delt 19 plass etter første runde.

Runde 2 var værgudene litt mer med oss og det var opphold og tider med sol, Yngve Mæland hadde store planer for runde 2 og slo til med en meget sterk -7 runde og kunne med veldig bra spill sikre første Oslo tour seier for året med 2 kast ned til 2 plassen.

I klassen under gikk Freddy Haugen på +7 med denne scoren sikret han 3 plassen i klassen amatør, Johnny Bergstrøm spilte seg opp med en runde på +5 og sikret med det en fin delt 6 plass, Roald fikk det litt vanskeligere på 2 runden med +10 og havnet akuratt innenfor topp 10 med en 10 plass, Magnus Moseng hadde en betraktelig bedre runde på +5 som gjorde at han til slutt havnet på en 13 plass.

Etter en lang fredag med 2 runder på Stovner og 1 treningsrunde på den fantastiske banen Krokhol var det klart for 2 runder i Holmenkollen med sommer og sol.

Aceshop stilte med butikken begge dager

I klassen Open stilte Yngve Mæland og Espen Larsen, etter endt runde endte Yngve på på en respektabel 5 plass med -7, Espen Larsen gikk på par +0 og en foreløpig 16 plass.

I klassen Amatør spilte Magnus veldig bra å endte på en foreløpig 2 plass med -7, Freddy og Johnny gikk på -4 og en delt 8 plass, og Roald på -1 og en foreløpig 18 plass.

I runde 2 i kollen var vi alle klare for å ta steg og klatre på resultatlistene, i klassen Open slo Yngve til med en -8 runde som tilslutt ga en 4 plass, Espen Larsen gikk på -2 og fikk 15 plass i Open.

I klassen Amatør fikk Magnus en litt hardere runde og gikk på -1 som til slutt ga 4 plass, Johnny gikk på -3 og 6 plass totalt, Roald og Freddy delte 12 plassen totalt etter runder på henholdvis -3 og +0.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *