Norgescup 2, Flaktveit

Da var det klart til årets andre norgescup og 4 av klubbens spillere tok turen til Bergen og Flaktveit for å kjempe om om gode plasseringer mot norgeseliten. Lørdagen startet med overskyet vær og tidvis noen solglimt, spillemessig lå Yngve Mæland på en fin 4 plass etter 1 runde med -6, junior spiller Henrik Østebø lå på en god 2 plass med +5, Stian Glærum spilte en god runde på +4 og lå på 24 plass. Roald Skålevik hadde en tøff start med +10 og en 42 plass.

Når runde 2 startet var været i endring og Bergen viste seg fra sin regnfulle side, Yngve spilte stabilt og lå på en respektabel 5 plass etter endt runde hvor han spilte på -1 og -7 totalt, Henrik spilte en meget sterk runde i regnet med +4 som har tatt han opp på førsteplassen med hele 8 kast til 2 plassen med totalt +9. Stian gikk andre runden på +6 å ligger på 29 plass etter runde 2, Roald gikk på +12 2 runden og lå på en 47 plass når dagens runder var avsluttet.

Runde 3 startet i strålende sol og alt lå til rette for en fin dag med frisbeegolf, Yngve spilte siste runden på -1 og med total score på -8 ligger han på en 7 plass før finale runden. Henrik sin 3 runde var stabil med +6 og 1 plass før finale runden med hele 7 kast ned til 2 plassen. Stian forbedret 2 runden og var tilbake på +4 og totalt +14 og en 30 plass, Roald fulgte Stian og forbedret runde 3 med 2 kast og havnet runde 3 på +10 og totalt +32 og en 44 plass i årets turnering.

Finale runden startet etter en god lunsj og vi hadde i år 2 spillere med i finalen, Yngve i klassen Open og Henrik i junior klassen. Yngve spilte nok en stabil runde med +0 og havnet til slutt på en delt 7 plass sammen Christer Ellenberger. Henrik fikk det litt tøffere i finalerunden og det ble spennende helt inn, men Henrik holdt hodet kaldt og vant junior klassen i årets 2 norgescup med 1 kast på 2 plassen og endte finalerunden på +9 og +24 totalt.

Henrik Østebø med sin første turneringsseier

Turneringen hadde flere konkurranser underveis i rundene, der vi spillere ikke viste noe om hvordan de virket før premieutdelingen startet, en av konkurransene gikk ut på gjennomsnitt score, det vil si at de tok alle scorene og regnet ut gjennomsnittet, der stakk også Henrik Østebø av med seieren med bare 1 kast fra gjennomsnittet og vant en fin Grip discgolf sekk sponset av Aceshop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *