Klubbmesterskapet 2018

Sandnes klubbmesterskap 2018

 

I forkant av denne store klubb begivenheten så var det meldt dårlig vær. Vind og regn sto på menyen, ifølge yr og storm men vanskelig å helt finne ut av hvem vi skulle stole på. Men det viste seg til slutt at begge tok feil og vi fikk mer eller mindre to hele runder med minimalt med regn og vind 😊

Oppmøte var overraskende bra med tanke på været som var meldt. 26 glade enkelt individer møtte opp og fullførte 😊

Amatør klassen var det 10 stykk som stilte, og det var spenning helt fram til siste hullet. To nye signeringer av klubben sto for delt første plass Kjetil Dørheim og Sondre Andreassen, mens tredje plassen gikk til Ørjan Brekke.

 

Avansert klassen var det Mikael Andersen Lindstad som stakk av meg seieren, etter jevnt spill lenge med Bernt Andrè Notland som måtte takke med en fin andre plass til slutt. Tredje plassen gikk til Magnus Moseng.

Dame klassen var det Trine V. Haugen som overraskende tok første plassen 😊 Kampen om andre plassen var for fullt til stede, men Merete Auestad trakk det lengste strået og sikret andre plassen ett kast foran Siri Rafos Baustad.

Øverste klasse var det nok en gang veteranen som vant. Egil Sætren som nå har vunnet 2 av 3 mulige klubbmesterskap var i sitt ess og tok en meget solid ledelse etter første runde. Yngve satte i gang et fantastisk rykk på andre runden med seks birdier på rad, men så stoppet det litt opp og Yngve Mæland tok til slutt en fin tredje plass. Mens andre plassen gikk til Remi Kvalvik etter to solide og jevne runder.

Glade vinnere Ctp vinnere, Henrik Wigestrand og Ørjan Karlsen.

 

 

 

Takk til: Merethe Auestad for å ha laget noen fantastiske disker til vinnerne 🙂
Lutchi for fantastisk gode baguetter 🙂
Sandnes Sykkelklubb for lån av lokal

Alle oppmøte og deres deltakelse på klubbmesterskapet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *