Årets første ukesgolf


Årets første ukesgolf er vel gjennomført og årets sesong startet med ett brak, hele 40 medlemmer møtte opp og satte rammen for en veldig fin dag med frisbeegolf. Det ble med 40 medlemmer på startstreken satt klubb rekord i antall spillere på en enkeltstående ukesgolf.

Vi hadde 14 spillere i klassen nybegynner hvor mange nye fjes var å se, det ble meget jevnt i toppen av denne klassen og førsteplassen måtte til slutt deles mellom 3 stykker etter en jevn runde hvor de alle tre havnet på +7, vi gratulerer Geir Lundgård, Tord Mamre og Eivind Øyerhamn med delt seier i nybegynner klassen.

Det stilte opp 14 spillere i klassen avansert, her ble det ikke veldig jevnt i toppen, Mikael Andersen Lindstad tok førsteplassen med fantastiske -7 som også ble dagens beste resultat uansett klasse, vi gratulerer mye med ny personlig rekord. på plassen bak tok Anders Beckwith en sterk andreplass med -2, på 3 plass kom Mikal Håland med +0, vi gratulerer dere alle 3 med solide runder.

I klassen Open hadde vi 12 spillere, Egil Sætren tok førsteplassen med solid spill og -4 i baggasjen, på plassen bak Egil tok Elling det lengste strået med -2, og på 3 plass kom Freddy Haugen med -1, vi gratulerer alle 3 med en solide runder.

fra venstre: 1 av 3 vinnere i nybegynner klassen: Geir Lundgård, midten:vinner av klassen avansert: Mikael Andersen Lindstad, høyre: Vinner av klassen Open: Egil Sæteren

Se vedlagt link for score:

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=888719

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *